Pages

Salam aidilfitri *lambat benor engko wish*

salam n salam aidilfitri to all of u :)

lama tak berhapdet belog nie. ucapan salam raya pun baru ni lah nak wish. nampak sangat bizi, time raya tu toksah cakap la, bizi tahap resakse gordon dah. nak mekap di pagi raya pun tak sempat dah sebab sibuk mengerjakan benda masak memasak kat dapur. harus ler khen, budak rajin (geli adik beradik aku baca ni gamaknyer)


sana sini sibuk duk hapdate pasal raya. lepas tu pasal open house. ai? huhu. takde ape nak hapdate sebab lately rase macam malas benor nak citer itu ini. dah tak serajin masa muda muda dulu. mebi sebab ? entah, takleh nak describe sebab ape. hoho.

gambar raya pon takde tepek kat belog pon. tengok la, esok lusa, kalau mood rajin menerpa, ada la sekutil dua pic raya. eleh, korang bukan nak tengok pun kan ai versi hari raya. hehe. tapi raya tahun nie meriah sebab sume sibling ade. taun depan ada la yg takde sebab ikut giliran katenyewwwwww. hukhuk!

okay la, ai saje gataigatai nak menaip, padahal takde isi pon entry ni. nama pon blog picisan. so paham paham lah. sesambil menunggu run apps, itu lah sebab duk taip menda alah ni.


oklah kengkawan sume,ai undur diri dulu. selamat beropen house :) n selamat menambahkan lemak yer. (nk wish jugak sebab mcm tak aci bila aku sensorang tambah berlemak lepas raya nie)......

1 comment:

miszatie said...

hye salam b2b
jom exchange link :)

http://miszatie.blogspot.com/2011/09/need-all-of-u-b2b.html