Pages

i feel too bad


Oh penatnye bersedih..siyesly a few days ni, makan tak lalu sangat, tidur tak lena. Selalu terjaga  dr tidur tengah tengah malam..siyesly macam pikir banyak  .and selalu mimpi macam macam :(

Kadang kadang tak semua yg kita rancang dalam hidup ni, akan jadi sama macam perancangan kita.rasa penat nak hadapi benda bodoh dan bangang ni....

Tak faham kenapa ada manusia yang cakap tak serupa bikin..cakap nak lepaskan, cakap nak tinggalkan, tapi tak pernah buat..and tak faham jugak, kenapa Ada manusia yg suke mengugut, memaki hamun...kan ke manusia ni diciptakan berasaskan sebuah kemesraan, tapi bila dah lahir atas dunia, kemesraan tu hilang, yang Ada cuma kebencian.....

Tapi tak pelik sangat la,sebab memang sedia maklum kat dunia ni Allah dah ciptakan Ada yg balik,Ada yg jahat..Kalau semua org nak jadi baik,sape pulak yang nak jadi jahat?

Ok lah, mood nak menulis memang dah zero...huhu..sebab sekarang sedang mengalami kecelaruan fikiran maha dasyat....just mampu berdoa, moga Allah tunjukkan satu jalan untuk setiap masalah yang melanda diri ini.. :) ameen

Sent from my iPad2

3 comments:

Ouji said...

share u this link. it's good.*maybe* apa yang aku belajar dari hidup ini?

haqqiem said...

Wow..sejak ade ipad ni rajin hupdate ek :-P

ctzainal said...

thanks ouji ;p


haqqiem:ipad bhn perantaraan ;)