Pages

saya rindu belog saya

omaigod omaigod omaigodddddddddd

rindu sangat sangat sangat kat belog buruk ai ini. hehe. walaupun takde sape baca, tetap rindu nak merapu kat sini. lately belog ni dah jadi belog si penyedih. oh ai dont like! hehe. bukannya ape, lately banyak kisah sedih kot kot kot, yang terjadi dalam hidup ai nie. tapi takper, sekarang dah namo sedih sedih, nanti muka jadi kedut kedutttt. sekarang nak happy happy sajerrrr.

sekarang ai dah tukar imej. haip, dah macham artis. ini bukan artis tapi retis. ekceli ai dah buat perubahan dalam diri. bukan untuk sesapa, tapi untuk diri sendiri. ai dah bertudung. fully okay. means, dulu selalu on-off-on-off-off-off-offff. TAPI KINI TIDAK LAGI. ai gi koreje pon dah bertudung sepenuhnya, and slowly bila keluar rumah pon bertudung jugak. rasa best and lagi best *dah macham myvi baru ittew :) just sekarang nak kena cari baju yang seswai gitu. ai namo la bila dah bertudung tapi still pakai baju yang ketat and cekci cekci. tu serupa takyah pakai tudung kot kot.betoi tak? 

okay, rasa nyer itu jer kot. later ai update lagi. just lately rasa macham hidup seems like haru biru, biru haru. huhu. ialah MISERABLE. huhu. hope lepas ni hidup ai akan kembali normal. sedih kot kot kot cenggini. huhu. ok, no more sedih sedih. :) ini bukan belog si penyedih :)





8 comments:

aca6nisa said...

hapload pic terbaru pelis...

ctzainal said...

pic terbaru ialah tunggu dulu :)

rizza_sakura said...

sweet kamu bertudung.. cumil.. :)

haqqiem said...

Xde button like ke kt sini..kalo ade nk like.. :-P

ctzainal said...

rizza_sakura : maceh atas pujian2an. kembang idum kejaps :)


en haqqiem : eh eh, ingatkan awak dah lupa url belog kite :p

haqqiem said...

Mne leh lupa..hari2 bukak :-P

tuty latifah said...
This comment has been removed by the author.
tuty latifah said...

wah..tedia..ari2 bukak..ai sehari 2,3 kali bukak tp xde hapdet :P

utk kamu, semoga kali ini istiqamah :) mudah2an dipermudah