Pages

kahwin oh kahwin, besar oh besar. plus lebar jugak!

salam.


amboi, takuittt baca tajuk entry sendiri. huhu.


last week ai pegi kenduri kahwin sharina, ex teknik. sangat cantik lah baju sharina. kuning and hitam. ditambah pulak dengan kulit sharina yang putisss gebu tu, memang cun lah!


ai pegi dengan bakal pengantin lah! hehe. kuat betul laa bau nasi minyak. ai pegi dengan bakal puan IMAN and puan HAJAR.  semua pakai baju cun-cun belaka :) memandangkan diorang berdua pon akan kawin dalam msa terdekat ni, haruslah rajin tunjuk muka gi wedding kengkawan kan. hihiks~


tapi ada 1 hal yang tak cun. bila tengah seronok-seronok snap gambar tu. tetibe terperasan gambar-gambar yg diambik tu tak memberangsangkan! HUHU....


tak memberangsangkan tu ialah sebab dalam gambar ai kelihatan macham macho-macho gitu, dlam erti kata laen, nampok gagah sikit. heheheh!!! eeeiii MENCI! gagah lah, sebab macham demokkkkkk sikit. oh ai tak sukeee!!!!! huhuhuhu


acane nak bagi kuwos balik??? kalau ai dah beranak 2 ke, kira acceptable la biler nampak lebor cengitu. UHUK!!! k lah, bagi korang tatap sikit gambar kahwin sharina. malangnyer takde pun jumpa budak teknik on that day. maybe diorang datang lambat sikit kot?




PUAN sharina :)



to be PUAN hajar :)



to be PUAN iman



ambik berkat. :D



ala tomei-tomei



sama cantik, sama padan. menariksss!




the hantaranss




jeng.. jeng..jeng..hajar try pose, sebab tak lama lagik dia punya turn pulak! :)



oooo mai giiiiieee!!! demoknye org baju ijau tuh




HAAA, pic ni lah yang ai rasa nak lari terjun sungai bila tengok bebanyak kali. UHUK!!











hikss. ai suke pic ni sebab pipi macam tersorok sikit walopun tak sepenuhnya. plus pewot jugak tersorok! YESS ! hik hik hik~~

pic kredit to fb iman



sekian. lepas ni kenduri iman dengan hajar pule. owh diorang sudah request HADIAH. hik hik. sabar yer korang! :D ^___^


p/s : semoga sharina and husband bahagia hingga ke akhir hayat. and cepat-cepat dapat baby, biar comeyy macham sharina!



2 comments:

aca6nisa said...

lama xbuka blog cik ct..letak la follower box tu bole follow...

makin gebu dan mulus anda skrg..tomeyyy

bila turn anda pula jgn lupa gtau naaaa... ;)

suriadzul said...

loreal!!!!dear cantiknyer pakai tudung....manis sgt!!!!!sukeee