Pages

Wedding Progress Update : Dah decide OP

Salam..

petang ni nak update sikit pasal OP

Masa bulan 10 hari tu, aku dan tunang dah pun decide utk ambik Ministry Of Moment (MOM) as our OP. 

Kebanyakan hasil kerja diorang memuaskan. harapharap time wedding kitorg nanti, it turn out well sama mcm org lain punya gambar wedding. harapharaplah..

mari. mari kita tengok hasil kerja diorang.






Okay. tu jer picca yg sempat aku save. nak tengok banyak lagi dan lagi, sila ke facebook MOM sendiri okay :)

nanti lepas kawen, harapharap bila buat  review pasal OP, hasilnya tidaklah mengecewakan hendaknya. AMIN..





3 comments:

aca6nisa said...

best,,,suka MOM ni depa amik pic lawa.....waahhh cik bedah meletops la nnti kenduri kamo! hhehehhehe ;)

orked violet said...

betoL! pernah kecewa..uhukkk

Shizan Syafik said...

suke betul ngan MOM punye hasil kerja.. tapi sayang masa dekat2 nak akwin ritu baru dia wat promo... gud2.. tak sabar tgk majlis awak.