Pages

Majlis Postpone?

Salam.

uwaaaaa!!.

mulakan entry anda dengan uwaaa dulu yer. maknanya, betullah tu, majlis kawen iols is postpone! 

pertama, sedih jugak.

 kedua, senyum jugak sikit-sikit sebab bila bangun tidur, kepala dah tak berapa berat memikirkan pasal hal-hal kahwin sebab drag lama sikit. 

ketiga, kita kahwin bulan 5 okay. YA. bulan 5. dari bulan 3, terus lompat pi bulan 5. nampak tak kat situ? nampak takkkk? 

Terpaksa postpone sebab bakal laki kite polis, dah keluar arahan bulan 3 ada PRU13. maka cuti beku. makaaa takleh kahwin pd masa itu. maka sedihh dan pilu jugakk sebab nak kena jumpa dengan banyakk vendor. IYE. banyak vendor. nak kena rearrange date dan semua-semua lah. serabut jugak tu.

TAPI takpelah, nak buat cemana. ni semua dugaan. tapi geram lah jugak kan. tak ke menyusahkan kita? omg. memang geram. tapi geram-geram pun, nak tak nak kena la postpone jugak.

nasib baikkkkkkk kad kahwin tak print lagi. fuh!! NASIB BAIK okay. gila ni!

sekian, terima kasih.

10 comments:

A.N.A said...

lala siang td p taklimat SPR coz lala betugas masa PRU nanti..means mmg PRU dlm masa terdekat nie la..

aca6nisa said...

uwaaaaaaaaaaa...

huhuhuu...

takpa sempat lg simpan duit tambah lg dan lagi brang apa yg patut sementara nk sampai bulan 5 nnti...hewhewhew...

tuty latifah said...

sempat la i kuwuskan badan..hohohooh

ct zainal said...

@Lala : mungkin lah. harap2 cepat sikit setel semua benda alah PRU ni.

nisa : legaaa sikittt sebenarnye sebab makin lambat. tp nanti dh dekat2 bulan 5 mula nak terkial2 balik semulaaaa

tuty : yeayy. xsabar nak tunggu kite berdua slimm melim!!





Azlan Sulaiman said...

sekian ko bet...tapi kan..tetibe PRU xjadi pulak bulan 3..acaner tu? hahaha! xpe..slow2 ye... aceggitu lah kalu kawen ngan polis... hihi!

missGogreen said...

sabar ye...rakyat di dahulukan..honeymoon di kemudian kan :D

dhiera said...

pasti ada hikmah ye. tak pe.. sabar ok! dah tanggungjawab dia kan~

ct zainal said...

Azlan : msia, kalau xde pru13 bulan march, xkire nak jugak kawen time cuti skolah bulan 5 tuh. hukkhukk

ct zainal said...

missGoGreen : haha. honeumoon kemudian2 xpe, janji nikah! heheh :)

ct zainal said...

dhiera : ya, mungkin ada hikmahnya. :) yer, tanggungjawab kan. nak buat cemana. huhu