Pages

After a long hiatus

Salam semua!

Lama kan menyepi lepas kejadian majlis kawen kena postpone. konon-konon merajuk lettew terus takmo update blog. wah drama betul kan.

Lepas kejadian tu, i is bz yang amat uols. mana nak contact semua vendor and tanya diorang date baru tu samada available ke idok. drama toksah cerita. ada yang free, ada yang tak free. maka tak memasal je ada certain deposit burn begitu sahaja, apa nak buat kan. 

Part mekap ar benda pertama yang aku update dengan vendor Nurul Syamila. sadisss sekali bila date yang aku nak tu dia tak available.. nak buat cemana kan, so burn lah deposit. takde rezeki kan. .tapi kite dah dapat cari pengganti utk mekap. kalau korang cari dekat FB, nama dia Eyda kay. suka mekap mata eyda kay itu. harap2 nanti iols akan jadi gorjeslah masa nikah and sanding. kahkahkah.

Lain2 vendor semua takde problemo. alhamdulillah lah kan. betulla, sekarang bila bangun pagipagi tu, otak rasa free jer. dah tak stress sangat. sebab kita punye date nikah and sanding lambat lagi. insyaallah kalau xde aral pape, 1 and 2 jun. time tu cuti sekolah. hope and berdoa semoga semuanya OK and berjalan lancar. aminnnnn.

now tengah diy sikit2 kotak utk doorgift. and baju nikah dah siap. cuma tak gi fitting je lagi. baju sanding pun dah siap jugaa. haha. awal kan siapnya. maka kena laa diet. HARUS maintain je. sebab masa gi tempah baju nikah aritu masa tengah kurus betul. sekarang dah naik 2kilo.  jangan tak muat baju nikah tu sudah. ingat, cuma perlu MAINTAIN. 


hee, saje nak up pic sendiri. hasil menggunakan new skincare. wah malas ah nak review pasal skincare baru kite ni. ini picca tanpa bedak okey. mungkin jadi super putih nie sebab lighting yang hover melampaulampau kot. haha.  sekarang dah memang berlagak giler keluar rumah  pun dah tak berbedak bagai. guna krim siang and lipstick, and sedikit mascara untuk tampil menawan. juga sedikit sapuan blusher.  hahahha. oklah, macam iklan dah. :D


3 comments:

Nursaila Norman said...

pls share..skincare apa awk pakai ni :)

dhiera said...

pakai ape ni?
berdoa byk2 semoga dipermudahkan~

cokie DA comot said...

cantik :)