Pages

bakar lemak dengan tali skipping


TAHUKAH ANDA?


~Melalui berskipping dapat membakar 1000 kalori per jam di samping baik untuk hati dan paru-paru!

~Kurangkan berat badan *ni lah yang saya cari! dan meningkatkan ketahanan tubuh.

~Free of charge *free la bila kau pinjam skipping member kau. macam yg saya praktikkan sekarang! thehehe *__*

~untuk dapatkan shape yang chanteq ~ pinggul yang chanteq, perut yang selim, paha yang halus & montot yang mengiurkan. lalala~ ceittt!



entry title dah macam title macam kevin zahari punya blog ar. kekeke. ekceli sabtu haritu, saya pinjam tali skipping tuty. saya lompat sebanyak 100 kali! agak pucat gigi plus muka nie, sebab jantung berdegup laju.

tapi sampai ke hari ni *isnin, otototot kaki rasa sakit gilerrr. uh pelis. nak jalan pun rasa sakit. terkedekkedek, dah macam orang injured baru lepas main bola. uhh, sakit taw! tegang semacam. maybe otot kaki nie tokojuttt. sebab dah lama giler an tak bersenam. sekali tersenam, maka tokojutlah ia. HAHA. ehh ker saya salah skil?? huhu, xperla, lepas ni saya study caracara lompatan yang betulllll *__*


*********malam nie nak lompat lagi sebanyak 200 kali. yeeha! esok lusa tulat tubeng loleng kekeng aku lompat 500kali pulak okeh!kekekekeeee ...... ^___^


2 comments:

tuty latifah said...

tgh berangan nk beli skipping yg digital..dia kira bape kali lompat & kalori yg di bakar ;p

ctzainal said...

nanti awk beli, shaye pinjam LAGI. miahaha. kedek taek idum mashinnn ^__^