Pages

Syasi wedding

Harluw..


Salam semua!


Today ai nak share psl wedding syasi. he's one of my friend yg dikenali masa training Java dekat wisma Tun Sambathan dulu, and also kawan masa keja kat Mimos Kulim dulu. now dia dah kerja kat Singapore dah. and fyi, first time dalam hidup i pegi wedding kaum India. hew hew. 


TAPI kan, i tak berapa nak snap pic banyak sangat time kat wedding syasi sebab i kena penyakit shy-shy cat. 


Okay, mari layan gambar yaw~



This is syasi. look more thin than before.
 Syasi and his wife.

 Antara tetamu yg hadir. ada malay, ada chinese. and of course majority is india :) hew heww

I makan cream cake ni. sedap. and i makan nasik beriani + paprik. makanan ditanggung halal, sebab kat tisu katering tu dah tulis besar2 :)

 Before balik, snap pic dengan both bride and groom. i yang paling renek dan lebar. bangsa bongsai terlebih baja.

yup. this is me. makin melebar dengan jaya nya, tiada kesangsian!

 Maceh boipreng sudi bawak pegi syasi's wedding. :)

Ada 3benda ini dalam goodies bag syasi. yang merah bulat itu laddu, dalam peket itu, kacang dhal, and key chain.


Okay, thats all.  sekian.. To Syasi and his wife, may u and ur wife being happy ever afta :)



2 comments:

tuty latifah said...

x dapat pn kek tu...sob3

cik Lily said...

hari apa start ostesyen nye?