Pages

Finally, Kecik dah kawen!

Salam Jumaat uols


Horey! Saya ialah suke sangat-sangat dapat update belog hari nie walaupun takde citer best nak story pun. Cuma ada sikit meroyan sebab takleh meluahkan perasaan kat dalam belog. Dapat tulis seketul dua tu dah cukup syukur, tenang sikit jiwa :D


Last week sampailaaaa pagi tadi is bizi, memandangkan next week dah nak kena pegi outstesen ke Melaka. sebab tu kena kerja keras sikit. Walaupun tak berapa nak keras sebab sambil kerja ada terselak belog orang laen.


Last 2weeks, gila lama kan baru nak cerita dalam ni. sy pegi kenduri kawen kawan sy, Ain atau nama manje is Kecik kat Jelai 1, Gemas. ni 1st time sy pegi Jelai. And berpandukan map yg diprint, dengan suksesnya berjaya ke Jelai dari KL. Bagus peta Kecik.


Jomsss layan picca masa kat kenduri kecik. kecik ialah lawa sangat okeh time kawen! dah la selim kecikkkk je sesuai dengan nama dia, kecik. hew hew hewwww~


 Meja makan beradab kecik

 Pelamin kecik yang meletop chantikk ai like!!


 Kambing yang kena sedut guna straw. apa eh part kambing ni? tak reti sangat bab2 kambing sbb makan kambing pon setahun sekali. heeee

 Sedap gila sambal belacan ni. ada cencaluk. mmg marbeles kuar peluh jantan semua time makan nie.

 Kecik yang kecik

Kecik yang chun

Flower Girl kecik yang comel



 Ni lah dia drebar of the day yang malu-malu pada hari kejadian. mekasih ye tolong jadi drebar :)


Sy pon nak jugakkkkkkk bergamborrrr. hew hew hew



Nasik ayam sesat. haha. ekceli lepas balik dari kenduri kecik kat Jelai, weols singgah seremban makan nasik ayam kenyalang yang sodap nih. sebab abang ai tak pernah terai, maka ai ajak dia terai. maka dia pon tersuka. maka lain kali kena bawak dia pegi makan kat sana lagi. heee. :D


OKAY. dats all. 


Selamat Pengantin Baru diucapkan buat Ain Kecik & Emi. kecik, u look chun on ur wedding day. memang meletop koo kecik :)  ai tumpang hepi walaupun bukan ai yg kawen. :D

1 comment:

dhiera said...

ala...tak dapat tengok gambar. internet sgt slow.. sobsob. mesti cantik gile ni~