Pages

Dulu lain, sekarang lain

salam uols.


Sejak bertudung secara serius bulan Julai 2011, saya memang gila sangat dengan tudung fareeda. sekali pergi fareeda, saya beli sampai berbelas-belas tudung, bayar sampai almost 1k untuk tudung-tudung tu. macam membazir kan, tapi puas hati. hehe.. tapi, itu dulu.









Lepas 5 bulan , tetibe dah realize muka saya makin nampak lebar, plus bulat-bulat roundbout gitu, tapi ade hati lagi tuh nak pakai tudung berawning. hehe. maka try pakai tudung bawal, and sepupu sepapat tudung ala-ala bawal, macam satin, and soft cotton tu. sangat-sangat selesa, plus muka lebar saya sedikit tersorok disitu. hehe. tudung trick. :p






walaupun leceh sikit tudung bawal ni sebab nak kena iron bila time nak pakai, or kadang kala bila dah terletak elok atas kepala, timbul masalah tudung selebet sebab tudung macam tak betul, tapi tetap OKAY bagi sy. bila hati dah suka... semua pun OKAY. hehe. :p




OKAY lah. dah petang. bukan masa untuk membebel sangat. sekarang tiba time nak packing, nak balik keje dah! :)


rasa macam nak buat pre love fareeda. sebab ade 2helai lagi yg dah berbulan-bulan dibeli, masih tak pakai2 lagi!



5 comments:

Nurul Iman Rosman said...

ape-ape pon, tudung bawal adelah the best. kan kan, hehe.

btw, hai kawan baru :)

J.Syazwana said...

semoga satu hari nanti boleh ikot jejak awak. aminnn :)

J.Syazwana said...

semoga satu hari nanti boleh ikot jejak awak. aminnn :)

Dell said...

same la kiteee . ;D
Awakkk . Saya follow awakkk .
Jom follow sy balikkkk . ^__^
ceritabakalpengantin.blogspot.com

aca6nisa said...

wahhh berhabes 1k beli tudung....

mizi suruh gak pakai balek tudung bawal tp sbb malas nk iron pastu tudung bawal dh sedekah kt anak sedara..xmao beli yg len sbb tudung skrg dh banyak...