Pages

Sedap kan, makan angin?

assalam semua..

hari ni 1st day bekerja setelah bercuti bermula hari khamis lepas sehingga semalam. ada lemau sikit ye.

fyi, last week, sy and kwn-kwn buat trip jelajah utara. dari kl ke kedah-penang-perak-pahang.

tujuan utama sebab nak jumpa kwn-kwn kat sana and imbau kenangan la konon-konon. hahah.. maklumlah, bila usia dah mcm ni, jiwa pun bertukar jadi sentimental sikit. sampaikan tengok pisang goreng pon boleh bertukar jadik sentimental. hover sangat tau.

overall, trip ni ialah best and tak best. kira fair lah. ada part best, ada part tak best. and siap boleh learn a lesson plak lagi dari trip nie.

part yg best tu ada banyak, first of all part makan-makan lah. see the body saje pon dah bole agak sy suka makan. yang ke-2, trip ni best sbb boleh jumpa kwn-kwn yg da lama tak jumpa.

part yang tak besh tu pulak, ialah........ biar la rahsia. huk3. just learn a lesson aje lah. chillllll yo ^__^

okay, nanti saya review lagi pasal trip nie. hari ni masih lagi berasa dalam blues sebab dah lama sangat bercuti. paling over bila pepagi tadi rasa nak sambung cuti lagi sehari. nasib baik sedar diri, cepat-cepat cancel niat tak murni itu.

okay, last but not least, marilah tatap pic trip tu. tapi sikit aje lah, ni pon pic dalam henpon. pic dalam kamera belum transfer dlm lappy. later ai upload banyak lagi.


 snap pic sendiri jelah, sebab guna henpon je pon. huk3

 steamboat time- cameron

 siyesly kali ni pegi cameron, meroyan bila tengok bunga. dulu-dulu tengok bunga tak plak rasa nak beli.kali ni, semua bunga rasa nak beli. siyes rambang mata!

 balik ke kl ikut tapah. tersangatlah peningnye. jalan mcm ular belok-belok. bahaya pulak tuh. singgah lata mangeshkar. eh slah. lata iskandar daaa.....


 HAHAHAHA. rase nak gelak tengok pic nie sebab dagu macam BOTOX gitu. ekceli ni bukannya sebab ape pon, ni sebab tudung tu tertutup dagu sket, tu yg nampak efek shape mcm botox 5kilo tuh. hikhikhik~







OKAY, sekian. bui bui ~

3 comments:

♥ p a a n i ♥ said...

bestnye g jalan2!! hihi

♥ nana i am ♥ said...

cameron highlands BEST!!!!!bunga bunga tu cantik sangat :)

aca6nisa said...

sowwwey kalo tak best masa jalan p umah i..tak sempat pun masak2 sume :(