Pages

HAPPY BIRTHDAY - 13 DEC

Salam.


Entry khas buat boipreng ku. hohoho. sebab aku tau boiprengku pembaca setia belog ini. maceh yer. hohoho*merry xmas~


hari nie 13 disember. bufday boipreng aku. awal pagi semalam, 12:10am, aku call boipreng utk wish bufday. kononkonon nak jadi orang first la yang wish bufday dia. sanggup aku set alarm kat henpon pukul doblas, tp dek kerana mata bagai di gam gam.. eh gam ker taek mata? hahaha. bukannya apa, sabtu & ahad pon aku kerja jugak. tu pasal la aku penat. pening kepala aku menghadap coding. time cuti pon kena datang opis beb, bengang aku. disebabkan kebuduhan orang lain, kena gak tempias tu kat aku. geram oh! ehh, ni entry bufday, entry happy, entry penuh kasih sayang, tapi terselit jugak kegeraman & kemarahan aku. lari topik!


okay, berbalik kepada main topic, aku nak ucapkan "SELAMAT HARI LAHIR yang ke-24 buat boipreng tershayang. dah 24 kan kan, so harap shayang makin matang, & kalau boleh, sila kawal kemarahan anda. kalau boleh, sifarkan tahap kemarahan itu yer. say NO to MARAH-MARAH. peace! ;p macam yang bb cakap pagi tadi, tiaptiap tahun kita sambut hari lahir, so kalau boleh, in every year, kita buat azam baru. itu yang terbaik untuk improve hidup kita.


agak kesian tahun nie tak dapat celebrate bufday samasama. kalau tak, boleh potong kek samasama, boleh tiup lilin samasama. aww. i colet kek kat pipi u, u plak colet kek kat pipi i. HAHA. hancur musnah impian & citacita i. terkubur begitu sahaja disebabkan jarak.  ya, kitorang jauh. sorang kat kedah, sorang kat lipis. memang seswai. ekceli jauh mana  la sangat kalau nak diukur jarak  lipis dengan kedah. paling lama pun, 6jam. ehh tak jauh kau kata?? oh takdelah, maknanya, kalau kau tengah berchinta, jarak tu bukan penghalang dah. lagi jauh, lagi kau rasa seronot. hoho. ini fakta, bukan auta taw taw. sebab apa, sebab aku ada testimoni. yelah, kalau kau duduk dekat, nanti bosan pulak kan, bila dah jumpa selalu. kalau duduk jauh, jarangjarang jumpa, lagi best kot. sebab kita akan appreciate masa yang sekejap tu, untuk spent time together.  macam sorang ex-opismate aku pernah cakap macam ni "dekat bau busuk, dah jauh, bau wangi". ye kot eh? haha.


boipreng aku ada wishlist dia sempena bufday dia tahun nie. wishlist bukan main nak gempak lagi. berbuih kejap mulut aku. dia mintak toyol. ha, mana aku nak cari?? ha, sapesape yang bela toyol, boleh la hadiahkan pada boipreng aku. hahaha. oh takdelah, sebenarnya boipreng aku mintak tayar kereta cap toyo. mahai kot tayar tu. dia macam tu lah, sikitsikit kereta. aku dah paham sangat. takpelah, nanti aku try tunaikan wishlist dia tu. maybe aku pecahkan tabung ayam aku, cukup kot ye? ;p




nak sangat tayar kan? kan?  ini jer shaye mampu, menggoogle & tempek disini. kek tayar khas buatmu shayang. hohoho!



ok, ucapan terakhir buat boiprengku sempena hari lahir beliau.
bila nak masuk meminang shaye? *malu* miahahhaha. bye! :p









2 comments:

zarifahmr said...

alololoo malu malu suh masuk minang nihhh ;'D

nizam omar said...

jangan tunggu lama2 ye..nanti dikebas orang..hehehe

TINGGALKAN URL BLOG ANDA DISINI