Pages

Penghijrahan. bila tu??

Salam.


saja jer nak update malam ni, walaupun takde story yang best. yang tak best ada banyak nak story, antaranya kerja yang kelamkabut kat ofis tu sampaikan balik pukul 11malam. apekah?? tapi saya redha. cuma itulah, kalau dah malam, otak nie dah penat. sampai tak larat dibuatnya.

ok, berbalik kepada tajuk entry, penghijrahan. penghijrahan tu ada banyak konsep. tapi yang saya nak cerita kat sini fasal bertudung. saya akui saya selalu on & off bertudung. kalau boleh, saya nak on memanjang. teringin nak pakai shawl belitbelit comeyy tu. tapi itulah, tak guna kalau niat nak bertudung tu sematamata kerana nak berfesyen, tapi biarla niat tu datang ikhlas dari hati. insyaallah nanti tibalah masa tu... DOAKANLAH! ^__^


ok, nak upload pic saya bertudung. ini edit k. 







ok, amacam, comeyyy tak? HAHA. lempang T__T

ok,sekian ^_^

3 comments:

Syazwani Mazlan said...

amboiiiiiiiiiii..editt....edit tuk wani skali lahhh..hahhaa ;p

ctzainal said...

heheh. kalo nak main edit2,pegi kat sini. http://www.faceinhole.com/ . mcm2 aderr :p

aca6nisa said...

comeyyyyy nye mek teh salmoh....xkenal kawe...hehhehehehe!!!