Pages

REVIEW yang tak berapa nak REVIEW

Salam semua.


Malam ni saya teramatlah bosan. duduk rumah sorang-sorang. dengan astro yang dah kena potong. walau dah bayar, tapi tetap tak boleh tengok lagi. inactive card katanyerr..layankan jerlah. nasib baik ada laptop hakmilik company sedekah kat saya, dapatlah online kat rumah. berbekalkan berukband celcom yang sekejap-sekejap disconnect. rasa macam nak lempang-lempang ajeeeee.


hari ahad lepas, saya tengok movie "I am Number Four". overall memang best. mantap jugak, cuma banyak scene yang bercakap. dan ada makhluk-makhluk "Mogs" yang  bermuka seram dan menggelikan. ai dun like. ape-ape pon, korang wajib tengok sebab hero and heroin dia super hawt. :D


okay, malas nak cerita panjang sebab menyampah dengan berukband yang asyik nak dc.apekahhh?? mintak kena campak ler tu. haihhhh!!!


layan gambar nie k. 


OKAYYY! berukband is so selow. cannot upload pic. tensen. BYE!!


*****geramgeramgeramgeramgeram dengan celcom berukband*****





3 comments:

aca6nisa said...

tuan umah nak tnya...cik tuty xdak blog ke?

fasha said...

gunalah streamyx :)

ctzainal said...

aca6nisa : cik tuty ada blog, tapi jarang2 hapdate :)

fasha : duk umah sewa malas nak psg line tepon. huhu. maybe umah sewa tingkat 17,sebab tu berukband slalu dc. sabor jelah.haha..