Pages

Entry Bergambar

Salam!

Lama dah tak update gambar baruuu. harus peminat-peminat semua ternanti2 (matila kena carut lepasni)

Kawan aku, suzilawati, dia ialah dah selamat menjadi sorang isteri  pada 2 minggu lepas. tengah mood honeymoon kot eh sekarang nih.

mari kita tepek sedikit2 pic masa hari perkahwinan beliau yg ada dalam henpon ini. 

Dimulakan dengan gambar si pengantin. hayu jelita. ini ialah malam nikah yer.

 confirm jantung pengantin laki dup dap dup dap time nih kanz. aku pun ikut same nervous. over kan engko.

taraa.. dah selamat nikah dah ni. halal dah. tu yg pengantin duk senyum jek :p

 meh hambik aura pengantin meh. fuh! fuh! fuh! 

 besties :)

okay. belah kiri tu mungkin bakal pengantin ya. belah kanan iz no komen (jawapan artis2 sangat engko kanz)

OKAY

setel part nikah.

then tibalah hari bersanding.



 Sekali lagi, diharap agar pengantin dapat menurunkan aura pengantin itu kpd org sebelah 

 my besties :)

pengantin perempuan nampak malu2 sangat time ni. hhaa. mcm tak caye suzilawa sorg yg  pemalu >.<



Okay. nama saje hari persandingan. TAPI gambar pengantin bersanding ialah tiada okay. maapppppppppp.. .... :)

okay

 aku doakan agar suzilawa & suami, mat noor, aman bahgia kekal selamanya sampai kepintu syurga, gaduh2 manja tu biasalah kan. :)

more photo, sila stalk fesbuk aku. :D 


2 comments:

aca6nisa said...

amboi3...kemain btol cik lady loreal...blog meletop tau...bila mouse-ober ke picture tu terus pic jd blur malu2 gitewww...

oh my programmer! katanye...

ctzainal said...

hehe. baru lah nampak mcm programmer walaupun..hahhaa. :p