Pages

Teaser: baju nikah

Salam.

hai hai hai. sehari ada 2 entry. lama dah tak berkelakuan sebegini rupa :D

nak cerita pasal kain nikah
inilah dia rupa bakal baju nikah saya

kain nikah ni dibeli dekat Madras Store, jalan masjid india.  range harganya dalam 140++ untuk 2meter 1/2 lace and 4 meter kain satin.  kain lace kat madras ni boleh tahan murahnya. cuba korang pergi sana. bandingkan harga dengan kedai lain. :)

Macam mana tertiba boleh masuk kat Madras Store ini?

Begini citer dia. dulu aku penah baca review sorang b2b ni, dia buat baju nikah guna kain sari. so aku pun try la masuk Madras Store. kain sari lawa2.  rambang mata. aku dah nyaris2 nak beli kain sari. tapi tunang aku tak berkenan pulak. kain sari lawaaaa kalau buat baju nikah sebabnya jenis chiffon silk, jatuh cantik je tuh kalau bikin kain yang jenis flowy2. takde rezeki aku lah tu nak nikah pakai kain sari. T_T. kain sari ni 6meter. harga dalam 100++. murah la tu. siap boleh buat shawl lagi. T-T

aku gi kedai madras ni 2kali tau. kali pertama masa nak decide  and aku decide beli kain lace. tapi masa tu hati berbelah bahagi. kali kedua aku pegi lepas hantar kain lace dekat taylor. time tu nasib baiklah aku  mampu kawal perasaan. kalau tak, aku kasi bungkus kain sari ni dan hantar taylor utk dibuat baju nikah. thehhee. :D


memang menangis bila tengok baju ini
 tangisan yg berganda
huk
huk

source by here

sangat2 adore baju afifah ni. and she's open this nikah attire for rent!! menarik, bukan?

takpelah.. harap2 baju nikah kain lace aku cantik jugak nanti bila dah jadi baju..

AMINN YA ALLAH..

:)

2 comments:

Cik Saila said...

kain sari putih tu cantiknyaaa :) tp xpe,baju nikah awk pun boleh jd cantik nnt..amin :))

ctzainal said...

kan cik saila kan. cantik menitis air mata menengoknye hihi. harap2 cantiklah jugak nnt baju nikah sy :D