Pages

mode : ramadhan

salam ppl ;)
ai nak ucapkan selamat berpuasa. berpuasa bukan just tahan lapar, dahaga. but mata ialah kena jaga. namo tengok awex awex cekci yer, nasihat ikhlas buat abang abang di luar sanewwwwww :/mulut pun sila jaga. kunci ketatketat, namo kutuk sana, kutuk sini. no no no. mak cemah tak izinkan. kalo nak mengumpatsss, sila la berbuka puasa itu. ;) and pd yg ada twitter, fb, or ape2 jenis laman sosial, jangan anda jer bertudung, tapi twitter tak bertudung. hehe. dalam maksud nyer ittuuuuw. sila kupas yer :p
ada lagi lebih kurang 45minit dari sekarang ialah masa untuk membelahkan diri dari opis ni, mencari juadah berbuka. hari nie plan nak gi berbuka kat tony romas.ni konon2 jelah. sebab kalau bulan puasa ni, jalan tak jam, ialah tak sah. memandangkan hari ni hari pertama berpuasa, maka keinginan utk makan benda yang macham macham agak tinggi disitu. nafsu kuda. hehe. tapi dah set dlm kepala hotak ai yg suci ni, malam ni nak gi terawih. so kena simpan perut, namo makan manyak manyak , risau tak larat. haha, yelah, biler dah kenyang, mata pon sure stim stim je, maka nya terawih ialah di atas katil sajork. ialah tak berapa nak elok disittew ;)
dari lunch time td duk surf surf ape benda yang best nak makan petang nanti. tup tup search baskin robbin cake. ok, ini serius. by this week kena cari jugakkkkkkkk and kena dapatkan even se-slice kek ituuuuwww. kalau tak, nanti jadi makin "kebebian".maksudnye,air liur ialah asyik nak meleleh. tskkkk. hehe. so so so, kena beli jugak by this week.
ok uols sekalian, ai mengundur diri dulu. bulan bulan puasa ni, kalau banyak sangat cakap pun, tak elok jugak. risau menyinggung perasaan org lain. ok, dikesempatan ini, sy nak mintak berjuta kemaafkan dari siapa-siapa yang pernah sy sakitkan hatinya.. semoga kita beroleh banyak pahala dan dapat keberkatan di bulan yg mulia ini. bulan ramadhan bulan org berlumba lumba membuat amal, dapat pahala manyak ohhh ;)))))
Sent from my iPad2

4 comments:

amir MartolaVesitus said...

memang menyinggung betui..cite pasal makan je bln2 pose ni

ctzainal said...

haha, haip, gi sambung buat qc. namo cite psl makan. weksss :D

amir MartolaVesitus said...

ape qc-oc nih,isnin rest,esok selasa baru sambung smpi lebam :P

QaiFa said...

Salam ramadhan~ =)