Pages

titew tak shukew = kita tak suka

salam ppl!!

tonite tak gi terawih, pewot becow susah nak bawak. hoho. maka malam ni kena la menyadaikan diri di rumah saje.

memandangkan esok and the whole week ialah outstesen iaitu ke melaka, maka nak tak nak kena la pack barang. oh ai tak begitu gemar bab bab kemas mengemas baju dan lempar melempar baju ke dlm begssssss. sangat tak gemor. buruk benau perangai tu. harap maklums.

and lagi 1, diri ai tak berapa gemar nak outstesen jejauh ni. kalau outstesen seremban ai ok lagi, syukur sebab rumah manis rumah ni sekentut je dengan seremban ittew maka bole balik hari saja , tapi bila kena outstesen melaka, jadi semput jap boboiiii. udah la kena outstesen jejauh, bulan puasa pulak tu.

and skarang pulak ni, ai ada penyakit sawan rindu merindu terhadap rumah manis rumah. tatau ler pasai pe, tapi kalau org tanya hobi ai sekarang ape, ai akan jawab, DUDUK RUMAH. nampak tak? nampak tak kat sitew yg sy suka duduk rumah, means tido kat rumah sendiri, and ai dun like tido rumah org laen, means, if outstesen, ai kena tidur homestay. maka tak berapa nak gemor di sitew. ohhh, awak cakap saye demand mengada2 ye? hahaha. bukan demand, dah ada penyakit cengitu, ai nak berbuat cemane ponnnn. ;))

ok la uolss, ai nak packing brg secara berjemaah kejap. merajinkan diri. kalau ai tak merajinkan diri and tak pack kan brg ai, takkan jiran ai pulak yang nak tulun pack kan. ye dokkk?? ok, selamat berpuasa, bersahur, berbuka puasa, and selamat hari raya aidilfitri in advance. ecey, awal wish ye. ;)

nite uolsss ;) * bajet tido awal macam bebi (sindrom kebebi bebi yan) ;))))))


Sent from my iPad2

2 comments:

aca6nisa said...

cehhhh..tido punya awai nau..mak baby pun tido kol soploh..i skrg hepi-go-laki sbb berat turun lg 4 kilo semenjak masuk bulan posa ni..kiranya pas bersalin berat turun 24 kilo gitu...skrg dok tanam niat nk turun lg 5 kilo...hik3

ctzainal said...

wah wah mak baby ni. kagum dgn anda sebab dh kuwos selim melim,ai pon nak cengitu jugeksss.hohoho!!