Pages

Cekelat Udang

 hai, nama saya cekelat udang. nama laen sy tak tau. :D

Korang panggil apa nama cekelat ni? sy panggil cekelat udang. :D


Korang penah makan tak masa kecik-kecik dulu? dulu masa kecik, packaging dia laen, pendek sikit. sekarang dah panjang sikit, and kalo dulu ada salut macam kertas yang boleh makan tu. sekarang takde dah. but rasa tetap sama :) Thanks to tuty bagi cekelat ni!


ni packaging zaman dulu masa ai kecik-source by google


very the mengimbau kenangan :)

4 comments:

miszatie said...

teringt zaman skolah

http://miszatie.blogspot.com/2012/03/1st-prize-wedding-contest-from-azmah.html

♥ p a a n i ♥ said...

la.yg skrang dh takde pembalut kertas yg bole mkn tu keee?? sob sob

feveret ni cekelat udang ni mse kecik2..hehe

cik Lily said...

em2, dulu suka tayang kat kawan2 hingusan suruh diorang tengok ai makan kertas. Magik lah kunun nya...=)

LAma dah tak jumpa cekelat tu.

dhiera said...

suka gula-gula ni. skang macam susah je nak jumpa. lagisatu, gula-gula arnab dgn gula-gula dalam kertas tu~