Pages

gembira saja




rindu.
sungguh.
saya rindu.



rindu dengan buah hati saya (ececehh, sila jgn buat muka geli! :) )
biarpun hanya sehari setengah
jika ditanya
sudah cukupkah?

saya menjawab "ya, sangat-sangat cukup"
sekadar menyedapkan hati,
syukurlah, sekurang-kurangnya dia datang ke mari. (k.lipis-kulim)


pusing penang (sampai pening) yang tidak begitu familiar bagi kami
yang kami tahu cuma batu ferringhi, queensbay dan gurney plaza
nak cari apa pun kami tak tahu

apa pun, tempat peberet kami lepak iaitu di tepi laut
bethul2 depan queensbay
sambil makan sushi
ditemani tikus-tikus comel di balik-balik batu
sambil tengok gelagat orang ( saya suka aktiviti ni, cuci mata katanyerr)
macam-macam adooo!



puas kami cari tempat soping macam di sg wang
tapi masih tak jumpa-jumpa
rindu sg wang ( kena kesah jugak ke??)
terakhir kali jejak kaki kat sg wang 3 bulan lepas
( sedih kot, sebab nak carik jacket leopard mcm eda harga 30 hengget kat penang tak jumpa2!!, eda beli jacket tu kat sg wang uols)


kami fikir penang bosan,
ya, memang sangat bosan!

kalau ada peti cadangan
dah lama rasanya melempar sekutil dua cadangan

yang hairannya, bila ada dengan dia, semua rasa best. kan ?

hati oh hati.


ececeyy


saye rindu awak already ( padahal baru sejam 3 minit yg lalu awak pergi tinggalkan saya)
take care. (bethul-bethul suruh take care, lagi-lagi bila awak call 10 minit lepas, sebab ditahan polis memandu laju kat taiping!)
love you so much.
always..


sempena hari tua saya (12 julai)
saya tak minta hadiah kebendaan (bukan 1 beg hadiah, mcm yang awak janjikan)
saya cuma pinta awak berubah .
bukanlah perubahan drastik yang saya mahu
cukup sekadar 3/4 dari sebelumnya
dr seorang yg suka menipu (sy akui awak memang terel bab kaber line.tahniah!)
dr seorang yg suka mengabaikan saya (kadang-kadang je, sebab saya takde teman sms time awak jaga lokap, siyes!)
dr seorang yg tak suka berterus-terang ( awak suka hidden banyak benda, bila dah kantoi, reti pulak awak mengaku ye. weksss!!)
dan paling penting

awak sayang diri saya seadanya


mahupun

saya makin lebar ( dari sisi depan, ni awak yang cakap)

mahupun

saya makin tebal (dari sisi tepi, hurm.. awak yg cakap)

mahupun

pipi saya makin labuh ( pun awak yang cakap)

mahupun

jarum penimbang makin ke kanan bila sy di atas

mahupun

saya makin tua ( trend lelaki zaman skrg, suka cari perempuan muda bergetah-getah!)

dan tak kira lah berapa banyak mahupun....

saya cuma mintak awak sayang saya sorang.
mcm saya sayang awak.
kadang-kadang memang saya nakal (saya akui)
tp dalam hati saya ada awak sorang sajeeeeee ( sila pecaye kata-kata saya, sebab saya cakap sambil buat muka comel ala-ala crayon sin chan)

walau apa pun

saya doakan awak

cukup sekadar menjadi sang setia,
( setia pada saya bukan bermakna mata awak dihalang dr melihat wanita-wanita cantik, jauh sekali meng "add" wanita-wanita comel @ cute di fb, alaaaaahh.
macam yang selalu awak buat tu, sampaikan saya hampir sawan. ngeehngehhngehh. ( itu dulu, tp sejak 12 julai, sy dah mula ubah fikiran dan beri kelonggaran pada awak. ape?? tak pecaye? sila pecaye okeh!!)



okeh, saya rasa sessi geli-geli saya hampir tamat (sebab ramai yang buat mula loya masa baca en3 ni)
takpe,saya tak kisah. saya tulis utk awak.
hanya awak.
bukan utk mereka-mereka
;)

terima kasih..
:)
terima kasih syg
belikan saya kek cekelat yg mampu menaikkan paras gula sy dan si pemakan yang lain ke paras bahaya
terima kasih layan kerenah saya
terima kasih sebab happykan diri saya
terima kasih sebab datang jauh-jauh semata-mata sebab sy

:)

tiba-tiba saya ketandusan idea, otak rasa makin ketat.

cukup lah sampai sini

kawan-kawan, sila jgn muntah laju-laju bila baca en3 ni.



ngehngehngeh~

ok,babai :)




3 comments:

tuty latifah said...

hampir pitam bc statement2 ituewwwww....kita lihat babak2 sterusnya......yeehaaa!

ctzainal said...

jgn mengada nak pitam ye.hehe :D

tuty latifah said...

pasangan yg secocok ;p
hopefully together 4 eva
amin . . .