Pages

Selamat Datang Julai!


Yes! Dah pun 1Julai. Hurm.. Tgh berfikir apa pencapaian diri sy sepanjang tahun 2010 ni sehingga 1 Julai. Duit simpanan makin banyak kah? Tukar boifren baru kah? Almari baju makin xmuat kah? Tapi sepanjang 2010 nie, ada lah jugak sebiji dua cita-cita yg dah tercapai. Dulu pergi mana-mana menumpang kereta kawan, sekarang dah ada kereta sendiri. Dulu xbayar hutang credit card, sekarang dah mula PENING nak bayar hutang credit card. Dulu KURUS (Selimmm okeh, berat 55kg, jeans pun size 27), sekarang makin BERISI (sebab pipi makin membulat dan labuh!).. Haihhh...

Azam tahun 2010 yg masih belum tercapai .. Jeng..Jeng.. Nak tunang kot? Muehehe.Bukan xsabar sgt okeh. Nanti org cakap sy gatai pulak. Dengan umur sy yg sikit lagi nak cecah 24 tahun ni, dah layak rasanya nak fikir pasal nikah + kahwin. Aiyoo..Tapi? Semua tu depends on JODOH jugak kan. Kalau ada jodoh sy dgn dia, kira jadilah hujung tahun ni. Hohoho..Okeh2..Malas nak citer pasal cintan cintun sgt. Nanti org benchi. Apa-apa pun, sy SUKA bulan JULAI. So, nak ucapkan Selamat Datang Julai!!!

2 comments:

tuty latifah said...

wowww ~~~
besar p'kataan JODOH tu..mudah2an b'kekalan..sawan2 tu biasa la..muehehehhehe ;p

ctzainal said...

kalau xsawan, xbest~