Pages

pink lah pulak



salam..hai, kali ni nak story fasal perodua yg akan keluarkan myvi limited edition berwarna pink.. waaaa. sila lap air liur ye. aduh, kaler myvi ni sangatsangat comel. bagi menampakkan diri lebih comel dan bergaya, sila la beli myvi limited edition ni. sure gadisgadis minat punyaa kaler ni.

jum kita skodengskodeng ape yg menarik fasal myvi limited edition ni. sila layan kepingankepingan gambar kat bawah nie occay.*sediakan tisu secukupnya.





nampak rare jugak ye? memang comel. yaa aa aww!





kaler pink sgt comel. rasa seperti nak jilatjilat. dah macam lollipop pun ada. yummy~




i loike the bungabunga. menarik woo.. sila meroyan * pesanan ikhlas buat diri sendiri





seat nya boleh tahan la. ade merahmerah sikit. merah itu cinta. hahaha.. uwek..




kesah ape dgn kaler pink? hihihi.. apa pun, sy tetap sayang, suka, dan sayangsayangsayang baby oren sy ini. cupp..cupp..mmmwwwwah!

kalau nak skodeng lebihlebih, sila klik sini ye. more info pasal myvi limited edition ni.











2 comments:

tuty latifah said...

tlg belikn satu utk sy plsssssssssssssssssssssssss

ctzainal said...

kalo harga dia 46.30 sen, sy belikan sedozen utk awak. ngeee. :D