Pages

perang emosi

utk ke sekian kali nya
sy rasa mau lari dari kulim nie
bosan
sy rindu kl
rindu mak ayh saya
duduk kulim buatkan sy jauh dr merekamereka semua

arghh..
sy tensi
yg amat


saat ni, mau je berteriak * mcm org gila pulak.
rasa nak menangis

tibatiba je rs mcm terjaga dr mimpi ngeri
duduk di kulim tak pernah masuk dalam wish list sy
apatah lagi impian sy
betul lah org kata
manusia tak pernah bersyukur
sama mcm situasi sy skrg nie

dah duduk kulim, nak duduk kl pulak
padahal bukan sebab apa sangat, cuma rindu nak pergi shopping kat jalan TAR
lagi bertambah meroyan bila baru semalam tut cerita pasal miela shopping kain cotton vietnam rm 25 sepasang!!!
gilerr, memang gilerr..

kenapa lah perlu nak sedihsedih.
percayalah
bila dah tinggalkan kulim suatu hari nanti
mungkin akan ada entry bertajuk
"rindu kulim"






gambar curik dr sini

2 comments:

tuty latifah said...

gara2 kain cotton vietnam...lantas perang emosi pn b'mula

ctzainal said...

erm,bukan itu saje. rindu dgn suasana kt sana. nak jugak merasa naik ktm coach kaler pink. wakakaka!